Bollen i rullning!

Onsdagens konsert vid Folkkulturcentrum i Hjorthagen, Stockholm, gav mig mycket energi! Jag hade den stora äran att inleda kvällen med min röst, gitarr och mandolin och kunde sedan njuta av tre andra fina akter:
Ulven Nilsson
- en för mig helt ny bekantskap, bjöd på visor från bl.a näckrosblommans land. Dynamiskt gitarrspel och kraftfull sång.
Nils Närman Svensson, sångare och skådespelare, tolkade tillsammans med violinisten Alexander Sätterström och pianisten Per Rosenius den chilenska poeten Victor Jara i Cornelis Vreeswijks svenska översättningar. Känsloladdat med mycket fin stämsång.

Anna Döbling med pianisten Per Rosenius presenterade ett smakprov ur den kommande föreställningen "Med ögon känsliga för allt - en berättelse om Barbro Hörberg". Jag ser mycket fram emot att se föreställningen i sin helhet, premiär planerad till mars 2012.

 

Under senaste veckan har det trillat in en hel del bokningar för 2012 - bollen är verkligen i rullning, det kommer bli ett rikitgt höjdarår känns det som.
Nu ska jag ta tag i kommande julkonserter, sånger ska arrangeras, pressreleaser skrivas och jag ska tänka på Tomas Tranströmers tänkvärda ord:

"Du blir aldrig färdig och det är som det skall."


Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

-

Bloggarkiv

Etikettmoln