Mot en premiär...

Nu är sommarlovsveckorna över för min del. Mycket sol och värme har jag fått, lediga dagar blandat med konsertjobb. Det känns helt okej att ta tag i den överfulla epostlådan och rensa lite bland papperen på skrivbordet. Strukturera upp höstens arbete och plantera lite nya drömmar!

En av konserterna jag gjorde i början av augusti innehöll kulning tillsammans med finaste Lena Willemark. Vi ropade till varann över Västersjöns vatten (Malmköping) och Gunnar Julin svarade på lur. Sommarkvällen bjöd på sitt allra vackraste väder, vindstilla och ljummet. 

En del av Västersjön - den är hästskoformad och ger ett perfekt eko!

På väg ut med flytbryggor och eka.

En helt okej arbetsplats!

Dagen efter ropen över Västersjön for jag iväg till Värmland för att göra en konsert i Gillberga kyrka med Irmelin.

Mötte upp Maria vid Läggesta station.

Vi tog den vita limousinen och styrde mot Karlstad.

I Karlstad väntade Eva - Irmelin fulltagligt. Vi gjorde stan osäker i en timme, käkade lunch och planerade lite inför hösten. Sen for vi vidare mot Gillberga kyrka, strax norr om Säffle.

Fint avslut på vår sommarturné. Trätak och trägolv i en relativt stor kyrka är lika med fantastisk akustik.
När vi åkte hemåt efter konserten regnade och åskade det, naturen bjöd på vackert skådespel, blixtrarna vandrade över himlen.
Väl hemma slog bilens färddator om till 666km. Arbetsdagen började med avfärd kl. 10.00 och avslutades 16 timmar senare... Det tog ett dygn innan jag var människa igen. Tänk att man kan få jetlags-känslor av att åka till Värmland!

Nu har jag gått in i en bubbla. Bellmanbubblan. 

För andra året i rad är jag med och sätter upp Bellmanspelet i Gnesta. 2012 var jag ansvarig för musiken. I år är jag även regissör. Det är en utmaning. Jag är skräckblandat förtjust. Nu befinner vi oss mitt i arbetet med att få ihop föreställningen och det är så rackarns kul! På fredag har vi premiär vid Gryts hembygdsgård kl. 19.00. Sen spelar vi vid Frustuna hembygdsgård på lördag och vid Björnlundas hembygdsgård på söndag.
Kom gärna och kolla in någon av föreställningarna! 
Mer info här >>

Hej från bubblan!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Etikettmoln