Vad har hänt? Tillbakablick nr. 1!

Dags att bryta tystnaden och uppdatera denna blogg. Det har ju hänt så många saker och det är orsaken till varför jag inte tagit mig tid att skriva.
Våren har varit fylld av turnéer, skivsläpp, repetitioner och möten med fantastiska människor. Här kommer tillbakablick nr.1; på turné med IRMELIN i Göteborg. Lets go!

Januari kickades igång med en tvåveckors turné i Göteborg. Tillsammans med Maria Misgeld och Eva Rune kuskade jag runt med spårvagn och sjöng för alla äldre hjältar och hjältinnor, fina vinterdagar med sång från morgon till kväll.

Röda skor och prickiga klänningar, sånger från Nordsjön och kaffe ur sirliga koppar på fat!

Vi åkte inte bara spårvagn - några av dagarna tog färdades vi istället med båt  ut i skärgården för att sjunga, bl a till Styrsö. 

Vintervacker skärgård, kluckande isflak och kyliga vindar.

De timmar på dygnet vi inte gjorde konserter ägnades åt slutmixa vårt album North Sea Stories och fota bilder till skivomslaget. Koncentrerad lyssning på Studio Epidemin, Johannes Lundberg sitter vid spakarna.

Här är fotografen Sarah Lycksten och Maria Misgeld i skarpt läge.

Turnélivet innebär en hel del väntande och jag roade mig bl a med att fota kvarglömda julgranskulor...

Vi lämnade inte bara musikaliska avtryck utan även rent fysiska... Fiskarna på Bergsjöhöjden simmar numera tillsammans med Irmelin!

Vi avslutade vår lyckade turné på Heaven 23 med bubbel och räkor i King Size modell, det enda rätta när man befinner sig i Göteborg :)

Tillbakablick nr 2 kommer handla om något helt annat; Gnesta, palmer och brandkårsutryckning... Stay tuned!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Etikettmoln