Härliga dagar i Göteborg och Berlin

Senaste tiden har jag tillbringat dagar i Göteborg tillsammans med Maria Misgeld och Eva Rune i Irmelin och jag har har också varit till Berlin och planerat lite för framtida projekt. Fantastiska dagar med sång och musik i princip dygnet runt!


Under Göteborgs kulturnatt 14 oktober gav jag tillsammans med Irmelin och Ceciliakören en konsert i Oscar Fredriks kyrka. Kyrkan hade ett gediget program med tema Skottland och det bjöds på såväl säckpipor, scones och rabarbermarmelad som visor från Skottland á la Irmelin. Kvällen blev mycket uppskattad av både medverkande och publiken och det var svårt att sluta sjunga när vi begav oss hemåt i natten.

 

Dagen därpå, 15 oktober, gav Irmelin konsert i Christiane kyrka i Alingsås - en fantastiskt vacker liten kyrka med blått innertak. Vi passade på att spela in båda dessa konserter och nu har jag ett gediget arbete framför mig att redigera och klippa ihop material. Håll utkik, det kommer komma upp smakprov på www.irmelin.nu

 

Efter dagarna i västsverige for jag hem och packade upp och om för att bege mig till Berlin. Produktionsmöte inför ett eventuellt kommande projekt och ett kärt återseende av mina skönsjungande kollegor Jenny & Juan Guarcia som bjöd på både mexicansk chiligryta och champagne och stolt visade upp sin alldeles bedårande dotter Greta 6 månader ung!

 

Etiketter: konsert resa irmelin berlin

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln